„Ако Бойко Борисов ми предложи брак, съм готова да се омъжа за него. Но първо трябва да го опозная, защото не знам дали е лесно да се живее с него“. Това заявява пред „България днес“ певицата Джина Стоева.

„Премиерът ми харесва като мъж, защото излъчва чар и увереност. Освен това е висок и тялото му е много добре сложено. Предполагам, че има много малко жени, които да не го харесват“ – твърди Джина Стоева.
Джина Стоева

Според нея обаче съжителството с премиер ще е много трудно, защото работата му поглъща голяма част от времето и рядко може да обръща внимание на семейството. Допълнителна трудност е, че е популярна личност и дори излизането на разходка ще е голямо приключение, защото всички ще го познават.

„Хубаво е, че си поддържа фигурата, въпреки че е много зает с държавните дела. Излъчва хъс, който не се среща при много мъже“ – коментира Джина. Според нея Борисов е властен не само в работата си, но и в личния живот.

Тази седмица в интервю премиерът обяви, че след като приключи с държавните дела, ще се ожени за госпожица, с която сега е по-близък.