Поради големия интерес към NESCAFÉ® 3in1 Coffee Land 2, организаторите взеха решение да удължат периода на играта и да е активна и през месец юли.

Само за 4 седмици, в надпреварата за наградите са се включили хиляди потребители. Предизвикателството, пред което трябва да се изправят участниците, е отглеждането на лична кафе-плантация. Феновете на NESCAFÉ® 3in1 имат възможност да създадат своя виртуална реколта кафе и да преминат през всички последователни етапи за създаването на перфектната чаша с неповторимото NESCAFÉ® 3in1.

Освен със състезателен и развлекателен характер, играта е и образователна, като всеки може да получи информация за кафето и неговите полезни действия.

Стимулирани от 1116-те седмични награди, участниците досега са обработили около 20 000 плантации и са получили повече от 50 000 чаши NESCAFÉ® 3in1. Грижите за кафе-реколтите са лесни и приятни, а всеки играч има помощници – специалисти с различни функции, чиято цел е да се грижат процесът да върви бързо и безпроблемно. Това са: Спецосад, Спецобер, Спецосуш, Спецобел, Спецоселект, Спецостор, Спецомикс и Спецо 3в1. Сред многобройните фенове на NESCAFÉ® 3in1 Coffee Land 2 са и световният шампион по Beatbox за 2012 г. – Skiller, както и Део, който вече има солиден опит в отглеждането на NESCAFÉ® 3in1 плантация. Двамата любимци на тийнейджърите се забавляват и споделят с приятелите си във Facebook предизвикателствата, през които ежедневно преминават за направата на идеалното кафе.

Освен тях и български журналисти се включиха във виртуалното приключение на NESCAFÉ® 3in1. Део ще отговаря на въпроси, свързани с играта, на страницата на NESCAFÉ® 3in1 във Facebook на 28 юни.

За да могат да участват в играта, потребителите трябва да имат създаден профил в сайта и да се наслаждават редовно на NESCAFÉ® 3in1. Задължително условие е да пазят касовите бележки и опаковките от продуктите, за да ги представят при получаване на награда. Продуктите, с които може да се регистрира код в играта, са: NESCAFÉ® 3in1 Classic или NESCAFÉ® 3in1 Strong.

Вече пета седмица се теглят по 1116 aтрактивни награди чрез томбола. Победителите се обявяват на интернет страницата на NESCAFÉ® 3in1 и на страницата на NESCAFÉ® 3in1 във Facebook - https://www.facebook.com/#!/Nescafe3in1Bulgaria. Ежеседмичните награди са: 18 смартфона Samsung Galaxy Note; 18 фотоапарата Olympus VR-310; 60 кафе-машини NESCAFÉ® Dolce Gusto Piccollo, раници и чаши NESCAFE®.