Мис България 2009 Антония Петрова се превърна за една вечер в Пепеляшка. Блондинката, която е по-известна като мис Крокодил бе сред гостите на тайна вечеря, организирана в чест на принца на Лихтенщайн — Филип фон Лихтенщайн.

Кралската особа бе в България по покана на Сдружението на фамилния бизнес. Тъй като визитата не бе официална, голяма част от срещите на принца не бяха оповестени пред медиите. В чест на неговото гостуване, председателя на сдружението Христо Иванов организира специална вечеря. За огромна изненада на мнозина и Антония Петрова се оказа сред гостите на приема.

Но повод миската да се появи на елитното събиране не е фактът, че е бивша кралица на красотата. Антония Петрова бе поканена на вечерята в качеството си на представител на фирмата, за която работи в момента, пише kliuki.bg.

Като се имат предвид амбициите на екс-моделката да се впише сред елита, вероятно е била на седмото небе от щастие, че ще вечеря с принц. Засега не е ясно дали на срещата Петрова е била придружена от съпруга си, или е предпочела да присъства сама. Подробностите около посещението на принца на Лихтенщайн не са известни, но се говори, че той е дошъл на среща с родните бизнесмени.