Мария постъпи изключително грозно, като се изряза в национален ефир по адрес на бившия си мъж Димитър Андонов, че не успявал да я докара до оргазъм.

Дори и най – запалените привърженици на брилянтното миньонче осъдиха нейната постъпка и я заклеймиха като подла предателка.

''Не знам доколко прави чест на една истинска дама да бръщолеви такива глупости. Уж всичките така наречени ''звезди'' на България крещят неистово да ги оставят намира и да не се бъркат в личния им живот, пък вижте Мария какви ги снесе сам – самичка'' – коментира разочарован фен.

Поклонниците на Мария са огорчени допълнително и от факта, че певицата коментирала само и единствено бившия си съпруг, но не и настоящия годеник Християн Гущеров. Те са категорични, че щом говори зад гърба на единия, същото трябва да направи и за другия. Та все пак Митко Андонов не е случаен човек, а баща на първата й рожба Марая, пише skandalno.net.

Паметливи припомнят, че Мария не за първи път коментира пред публиката личния си живот. Преди време се изцепи, че с бившия си съпруг си умирали да снимат домашно порно за собствена консумация. За нея това било страхотно преживяване, което я стимулирало да усеща по – силно проникването, въпреки че пак не я докарвало до оргазъм.