Навръх детския празник устатата водеща се похвали в социалната мрежа, че днес празнува 20 години откакто е започнала да работи.

Тв водещата се подвизава в медийното пространство, като през годините е била лице на различни тв предавания и е имала своя рубрика и в печатна медия, без да има журналистическо образование.

Блондинката винаги е изтъквала факта, че започнала да работи на 18 години, ведната след абитуриентската си вечер. В началните години тя бе на работа в телевизията-майка БНТ, където случайни хора не попадат. По-късно се прочу с предаването "Ексклузивно", което се въртеше в кабеларка, но именно то й донесе голямата слава. От 8 години Венета е лице на светско предаване в нова тв, където шефката на телевизията й е кума, пише lifestyle.bg.

Ето, какво послание остави водещата в социалната мрежа, само преди броени часове: "Днес празнувам страхотен юбилей - 20 години трудов стаж!! Пътуването не беше лесно, но си струваше!! Благодаря на всички, които ми помагаха и на всички, които ми пречиха - заедно изградихме запазената марка Венета Райкова!! Благодаря и на Бог за всичко, което ми даде!!"