В момента бившата мис България се старае да оползотворява пълноценно времето си като пътува до чужбина, по работа и удоволствие.

"Това ми е хоби и страст, обичам да обикалям без значение дали ще е в България или някъде извън страната", споделя миската пред bliasak.bg

Манекенкaта обаче засега пътува сама, защото преди няколко месеца се разделя с приятеля си оттогава сърцето й е свободно.  "Любовта? Какво беше това? Шегувам се, имах връзка, която приключи през февруари тази година. Беше достатъчно дълга и оттогава съм сама. Но определено не ми е на първи план да търся мъжа на живота си. Не отделям много внимание на мъжете и ухажорите. Не излизам да търся, нямам нужда от това, когато ми е писано да стане, тогава ще дойде човек, който по някакъв начин ще ме впечатли. Определено не съм готова за нова връзка, имам нужда поне от шест месеца за да разбера от какво имам нужда и какъв да бъде човека за мен "

Юревич се занимава предимно със семейния бизнес на родителите си и желае да учи магистратура в чужбина. Тя продълажва да се снима за разни модни списания и да участва на ревюта, но подбира внимателно ангажиментите си.

"С хората, с които работим от години, поддържам отношения и си работя, доволна съм от тях, но не искам да се развивам в моделството. Това, което  правя сега ме удовлетворява и искам да се развивам в други сфери, които съм завършила."