Скандалът около избирането на травестит за Мистър България 2012 доведе до слуховете, че новият носител на титлата Мартин Иванов има и хомосексуални наклонности.

Младежът, който стана известен с изявите си като травестит реши да обори слуховете по свой адрес в интервю за Би Ти Ви.

„Не съм гей!“, заяви Иванов пред Лора Крумова в „Тази събота“. Младежът заяви, че има сериозна приятелка и гледа на изявите си като травестит, като на артистични изпълнения.

“Работех като артист, влизах в различни шоута заради финансовото заплащане. Щях да се срамувам, ако бях убил. Това, че съм се обличал с женски дрехи, не е срамно“, коментира новият Мистър България.

Мартин също така сподели, че не му е лесно да влиза в женски образи, но го прави, за да разсмее хората по време на участията си в шоуто на Елза Парини, пишат от blitz.bg:

“Не e лесно да сложиш дамски чорапогащник. Трябва да успееш да влезеш в образ, за да се разсмеят хората. Свършваш работа и си тръгваш...”

Иванов подчерта, че нито си прави маникюр, нито си скубе веждите, но е суетен и държи да изглежда добре:

''Всяко нещо в определени граници е OK. Аз се обезкосмявам преди състезание. Нямам маникюр, не си скубя веждите, но е хубаво един мъж да мирише добре, а не на пот.''

*Мистър България 2012 Мартин Иванов и "Мистър Испания" Лобсанг Арраке Кастеяно

Освен това сподели, че има приятелка от женски пол, която много се забавлява с цялата ситуация.

“Имам гадже, която е “тя”. Тя ме подкрепя, забавлява се със ситуацията. Със сигурност ме ревнува...''

“Конкурсът беше изключително интересно направен. Имахме обща хореография. Бе доста сложно, общ танц, всички танцувахме. Не излизах сам. Имаше балерина, ние я повдигнахме накрая. Истинските мъже могат да правят много неща. На някои танцуването им се отдава, на други не”- коментира хореографията на конкурса за мистър Мартин.

“Излизането по бански на конкурса, може да ми отвори врати в модната сфера и в чужбина. Това е моята цел”, мечтае той.

Красавецът не е наясно, как снимките му като травестит са видели бял свят. В момента младежът следва счетоводство, работи като модел и се подготвя за световния финал на конкурса „Мистър Свят“ в Доминикана, пише kliuki.bg.