Соченият като най-тайният рожден ден на светския олигарх лорд Евгени Минчев тази година, ще се проведе за първи път без медии.

Ексцентричният лорд не е поканил нито една медия на партито си за 2 юни. С него Минчев ще оповести навлизането си в петдесетата си годишнина.

Лордът е запазил лъскавата традиция да е придружен от най-актуалната мис България, в случая - Габриела Василева.

Тя ще посреща гостите на рожденика и ще краси масата му. Мястото на събитието, което ще приеме 60-те гости на Евгени - култовият частен клуб Adi,s Cook and Book, пише blife.bg.

Партито е посветено на Диамантения юбилей на английската кралица, която също празнува своята коронация на 2 юни. Това е и причината лорд Минчев да се върне обратно в Лондон, където ще даде обяд за отбрани 24-ма души в най-недостъпния частен клуб The Hurlinghum club, който всяка година е посещаван и от кралица Елизабет Втора.

Предвид височайшите познайници на Евгени, вероятно на масата му ще видим Нанси Дел Олио, или други звездни особи, с които контактува там. Както всяка година, присъствието  на рождения ден на светския олигарх е с благотворителен куверт, сборът от който той предоставя на нуждаещи се организации.