Акушерката на Николета Божинова от Първа АГ болницата "Тина Киркова" - д-р Валентина Григорова, отрече пред "съпругите" Жени и Мая всички клюки по адрес на моделката, които се появиха в медийното пространство.

Тя заяви, че младата майка не е имала усложнения и инфекции след раждането, но е останала с няколко дни по-дълго в клиниката, тъй като бебето се появило на бял свят по-рано от предвиденото, пише bliasak.bg.

"Нищо, което да ни притеснява, не се е случило", обясни акушерката и добави, че противно на слуховете Николета не е била трансферирана при тях от друга болница.

"Не бих казала, че е капризна, един съвсем нормален човек, нормална майка, която се радва на това, което се е случило", разказа д-р Григорова и определи престоя на пациентката си като "много добър".

Акушерката отказа да коментира слуховете, че Николета не е искала да кърми дъщеричката си и заяви, че това е въпрос на личен избор, който не касае широката аудитория.

"Не съм виждала фризьори и гримьори, може да са идвали в по-ненатоварените часове. Но Николета не е била единствената ни пациентка, която е държала да изглежда добре, имали сме и други подобни случаи", обясни медицинското лице.

"Тя беше изпълнителен пациент, не е отказала да пие антибиотици, не е отказала никакво предписано от нас лечение. Нейният съпруг доста често беше тук, беше изключително щастлив и се държеше много добре", заключи д-р Валентина Григорова.