Една от младите театрални звезди, Луиза Григорова призна, че в началото на сериала "Стъклен дом" завиждал на своята колежка и близка приятелка Радина за ролята й.

"В началото леко завиждах на Радина, че тази роля е нейна. Исках да бъда на мястото й, а тя да изиграе разхайтената Александра", казва актрисата в интервю пред "Уикенд за жената".

Въпреки всичко двете стават неразделни приятелки и в момента Радина е сред най-близките хора на Луиза. Постепенно  ролята на Алекс започва да се харесва на Григорова, защото на екрана тя играе влюбена двойка заедно с Явор Бахаров. Двамата се харесват и в живота, и вече близо две години се обичат и дори живеят заедно.

Голяма част от зрителите обаче й приписват пороците на Явор. Преди време младият актьор бе аресуван за притежание на марихуана. Може би това е причината много почитатели на сериала и жълти издания да смятат, че Луиза също употребява забранени вещества, пише Blife.bg

"Не се дрогирам. Понякога наистина изглеждам превъзбудена, но това съм си аз, харесва ми да се лигавя в компанията на приятели. Пуша само обикновени цигари. Пия много бира. Това е всичко", казва брюнетката пред изданието.