Николета Божинова се надява температурите в София да се вдигнат, за да може да изведе на въздух Никол. Бебето има луксозна детска количка, която е внесена от Италия. Возилото донесе лично бащата Валери Божинов при пристигането си от Италия за свиждането с Николета.

Футболистът вече отпътува за Апенините, след като изкара цяла седмица с Николета и новородената Никол. Нападателят беше измолил извънредна отпуска от своите шефове, за да бъде близко до своята съпруга. Нападателят спа няколко поредни нощи във ВИП отделението на ''Тина Киркова'', Преди Николета да бъде изписана. Съпругът държеше сам да откара второто си дете до семейния апартамент, след като изпусна раждането на Никол.

Заради престоя в България Божинов изобщо не е тренирал. За негово щастие кръгът в италианската серия ''А'' беше отложен. Неочакваната ваканция приключи вчера сутринта, когато футболистът отлетя за Апенините.

Вече четвърти ден младата майка се грижи за своето бебче в семейния апартамент. Комшии на звезднато семейство клюкарстват, че в баровското жилище влизат и излизат други хора, които помагат за преповиване на бебето и всички други грижи за малката Никол. Младата майка собственоръчно хранела своята щерка. За къпането и сменянето на памперсите прибягвала до чужда помощ, пише kliuki.bg.