Последните клюки около съпругата на принц Уилям - Катрин, носят, че тя изобщо не бързала да става майка, тъй като не искала да си разваля фигурата като забременява.

Напук на статиите в британската преса, че херцозите на Кеймбридж са подложени на огромен натиск да създадат следващия наследник на короната, двамата били на крайно противоположни мнения относно появата на бебе.

"Катрин е доволна, че най-накрая има фигура, за която й завиждат жени по цял свят. Тя дори заяви на Уилям, че не може да си позволи да забременее и да започне да трупа килограми точно сега, когато най-накрая е свалила излишното си тегло и е на върха на славата си", заявил източник от Бъкингамския дворец.

"Уилям не можа да повярва на ушите си, когато Катрин му каза, че не иска деца за момента. Той толкова иска да е баща и беше убеден, че и тя споделя това негово желание, но думите й му подействаха като студен душ. Уилям беше страшно разочарован от причините на Катрин да поиска да изчакат със създаването на семейство", обяснил още информаторът.