Днес вече Райна си е у дома!

Веднага след прибирането си в България, македонското девойче изрази радостта си от пребиваването в САЩ и удовлетворението си, че се е прибрала жива и здрава.

"Благодаря ти, Боже, че след 41 дни и повече от 27 полета ни прибра живи и здрави, че преживях невероятни моменти, видях незабравими неща и за пореден път си дадох сметка, колко щастлив човек съм! Благодаря и на хората, които направиха престоя ми там страхотен, както и на тези, които направиха прибирането ми специално и различно" - написа тя в своя Facebook профил.

Месец и половина продължи престоя на Райна в Америка, който се оказа много ползотворен за нея. Тя остана изключително доволна от своето първо турне в Северна Америка, включващо 15 концерта, пишат от signal.bg

Изпълнителката се радваше на огромен интерес от нашите сънародници. Наред с многобройните си срещи с тях, тя успя да разгледа забележителностите, а също и да обнови напълно гардероба си, което няма да остане незабелязано от феновете още на първите й концерти в България.