Две интересни теми и много атрактивни гости ще изпълнят коментарното студио на риалитито ''Пътят към короната 2'', което проследява избора на Мис България 2012, тази събота от 21:00 по TV7.

Дебатът ще бъде за етикета при общуването и особено актуалната напоследък тема за бездомните кучета. По първата тема ще гостуват Лорд Евгени Минчев, главната редакторка на сп. Story Галина Чолакова и дамата, която обучава претендентките за короната на етикет Мария Касимова.

Гостите ще обясняват колко са важни обноските, доколко са възпитани съвременните българи, кога правим неволни грешки при общуването с останалите и други теми, отнасящи се до отношенията между хората.

Астор и неговото куче ще са сред гостите по втората тема от предаването. Славещият се с голямата си любов към домашните любимци маг ще сподели своето виждане за това как човек трябва да се грижи и обича животните. Миналогодишната първа подгласничка в конкурса Мис България и лице на кампанията „Осинови! Подари 4 лапи живот!” Деница Стоянова също ще гостува и ще сподели как нейната любов към животните я е накарала да помага, далеч преди самата тя да попадне под светлината на прожекторите.

По темата коментари ще направят и гримьорката Силвия Стойчева и светската личност Меги Дерм.

Гледайте ''Пътят към короната'', втори сезон, всеки вторник, четвъртък и събота, 21:00!

Посетете сайта на конкурса:
и Facebook страницата: