Преслава, която за поредна година бе отличена с признанието "Певица на годината", е убедена, че формула на успеха няма, но за да бъде харесван и успешен един изпълнител, трябва да бъде отдаден изцяло на публиката си.

"Никой не може да намери формулата на успеха, но човек трябва да мисли позитивно, трябва да вярва силно, че може да успее. Не мога да го обясня точно, защото нещата наистина са много... Това е съвкупност от качества. Не трябва да си само талантлив, трябва да имаш характер и да ги обичаш тези хора, да правиш всичко заради тях, да забравиш цялата тази лудница и дори, ако си замесван в интриги и т.н., всичко това да го изолираш и да мислиш само за музика" - обяснява тя, пише signal.bg.

За отношението на феновете на Преслава и Галена към тях двете при появата им на годишните награди на "Планета", за освиркванията и скандиранията, както и за многобройните крайни коментари в Мрежата, "Певицата на годината" казва:

"Едва ли може да превъзпиташ публиката - тя си решава, тя си преценява. Правиш всичко за тях, водиш се по тях. Не мога да се сърдя на хората, че когато аз изляза скандират нейното име /б.а. на Галена/ и когато тя излезе - моето име. Това си е някакво тяхно усещане, те усещат някаква вражда, която при нас, за щастие, липсва. Аз много се радвам, че сме запазили това приятелство и се надявам и занапред да е така".

Преслава и Галена работят по втората си дуетна песен и двете се надяват тя скоро да бъде факт.

"В момента подготвяме нова песен, даже много дълго я подготвяме, но трудно ни е и на нас, правили сме какво ли не, какви ли не песни и хората очакват вече от нас двете извънземни неща... Стараем се, дано да има резултат и да бъде харесана песента" - сподели Преслава.

*Преслава и Галена (Снимка: Night Flight)