Ален Делон бе приет тази сутрин в Американската болница в Ньойи-сюр-Сен в околностите на Париж заради сърдечна аритмия, съобщава „Льо паризиен".

От вестника са се свързали с актьора веднага след операцията, който му е била извършена, и той споделил, че се чувства добре.

„Бях опериран преди два часа - казал той. - Хирургическата интервенция бе планирана, защото от две седмици чувствам световъртеж. Направиха ми скенер - всичко бе наред в неврологично отношение, но ми откриха сърдечна аритмия. Случва се на хора, които като мен натрупват емоции и неприятности. Бях под упокйа в продължение на 10 минути, в които нормализираха състоянието на сърцето ми."

Делон трябва да излезе от болницата утре сутрин. Това е поредната неприятност, която му се случва. През лятото на миналата година по-малкият му син, 17-годишният Ален-Фабиен, бе обвинен от швейцарското правосъдие, след като момиче бе простреляно по време на купон в къщата на актьора в Женева.

Един от гостите си играел с колекционерски пистолет и синът на Делон се опитал да му го отнеме, за да не стане беля. Тогава неволно бил произведен изстрел, от който момичето било ранено в областта на корема.