Сайт, който призовава да се гласува чрез изпращане на SMS за всяка една от финалистките в конкурса Мис България 2012, беше закрит само няколко часа, след като заработи.

На сайта са били публикувани имената и снимките на участничките, като всеки потребител е имал възможност да изпрати до 20 SMS-а за своята фаворитка.

Балканският шампион по културизъм и ментор в конкурса Николай Стоянов гостува днес в сутрешния блок на TV7 ''Добро утро, България'', където разказа пред Жана Танева.

Във връзка с осуетената своевременно злоупотреба със зрителския вот, от продуцентската къща !no frame media, която организира конкурса Мис България 2012 и реализира риалити формата, проследяващ надпреварата – ''Пътят към короната 2'', са категорични, че няма да има гласуване с SMS-и за кандидат-миските.

Подобно на миналогодишната надпревара, на по-късен етап зрителите ще могат да гласуват безплатно за своята фаворитка на сайта на конкурса . Там, както и на фенстраницата на конкурса във Фейсбук , зрителите получават реална информация за всичко, случващо се около избора на Мис България 2012.

Гледайте ''Пътят към короната'', втори сезон, всеки вторник, четвъртък и събота, 21:00! Посетете сайта на конкурса: и Facebook страницата: