В четвъртък, 22 март, риалити форматът ''Пътят към короната 2'' ще излъчи първата финалистка в конкурса Мис България 2012.

Менторите на предаването ще определят коя от дамите се е справила най-добре по време на тренировъчния лагер в курортния комплекс Елените. Като награда за упорития труд претендентката за короната ще премине в следващия етап на оспорвания конкурс и ще бъде допусната до финала.

Още в началото на своята физическа подготовка момичетата бяха информирани, че най-добре справилата се в тренировките ще бъде отличена. Избраната кандидатка ще бъде гост в първата част на съботното коментарно студио, когато ще бъдат излъчени и останалите финалистки.

Според хора от екипа на предаването конкуренцията между момичетата ги е мотивирала силно и те полагат големи усилия, само и само да бъдат сред избраниците на финала.

Заради прякото излъчване на футболната среща ЦСКА-Локомотив Сф по TV7, риалити епизодът на ''Пътят към короната 2'' в четвъртък ще бъде излъчен в 22:00. По новата програмна схема на телевизията, следващите епизоди от риалитито ще се излъчват в във вторник, четвъртък и събота, 21:00.

Гледайте ''Пътят към короната'', втори сезон, всеки вторник, четвъртък и събота, 21:00!

Посетете сайта на конкурса: и Facebook страницата: