За последната година Цвети Янева се превърна в еталон за стил и истински моден гуру сред своите колежки в поп фолк индустрията.

Всеки запознат с висшата мода и сценичните й тоалети може да забележи, че в гардероба й има само скъпи дизайнерски дрехи от последните колекции на едни от най-известните марки в света.

Тази тенденция не подмина и снимките на клипа “Брой ме” в края на 2011-та, определен за най-скъпото видео през изминалата година и донесъл й приза за “Най-добро видео” на наградите на Телевизия Планета.



През изминалата вечер, дуетът на Цвети Янева с родения в Багдад Rida Al Abdullah, успя да разтърси с мощния си ритъм столичен клуб.



Под зоркия поглед на личните си охранители, които я придружаваха на участието й, звездата покани при себе си на сцената всички фенове, които танцуваха, пяха и се снимаха с нея повече от час.



И този път гостите на заведението не спряха да обсъждат елегантния тоалет, с който любимката им бе пременена – рокля в телесен цвят с щамповани шарки, които създаваха ефект, че красавицата е само по дантела.

Градусите на настроението изпълнителката вдигаше с всеки хит като “Притеснявай ме”, “Влез”, “Давай, разплачи ме”, “По-страшно” и “За контакти”.

Вижте фотогалерия:

Цветелина Янева на участие в столичен клуб

Снимки: The Cotton Club