Теодора записа нова песен, наречена „Задаваш си въпроса”.

Изпълнителката на Diapason Records е заложила изцяло на дискотечното звучене в актуалното си парче, ремиксирано от DJ Pantelis.

Атрактивната брюнетка този път си сътрудничи с композитор, с когото не е работила до момента – румънския хитмейкър NEK.

Текстът е дело на младата поетеса Анастасия Мавродиева, която съвсем наскоро дебютира в попфолк жанра.

Допълнителен щрих в танцувалното звучене на песента внася и популярния гръцки DJ Pantelis, който се е погрижил за ремикса.

„Бях категорична, че ще заложа на песен с дискотечно звучене, тъй като сега, в началото на пролетта хората са още по-настроени да купонясват.”, сподели Теодора.

През годините синеоката фолк дива има доста успешни проекти с DJ Pantelis. Песента „Онази”, която също е ремиксирана от него, постигна изключителен успех в Турция и бе една от най-предпочитаните в радиостанциите там.

„Когато преценихме, че „Задаваш си въпроса” трябва да има ремикс, нямах никакво колебание към кого да се обърнем. DJ Pantelis е невероятен професионалист и съм много доволна от това, което направи с моето парче.”, категорична е изпълнителката на Diapason Records.

Песента „Задаваш си въпроса” съвсем скоро ще бъде представена и в публичното пространство, но Теодора реши да зарадва феновете си в аванс с кратък откъс от нея: