Екс-половинката на фолкпевицата Теодора - Ненчо Касъмов, който е продуцент на музикалната компания, в която изпълнителката работи, призна открито в интервю пред signal.bg, че двамата с Теди вече не живеят заедно.

В момента тя е при родителите си в Бургас. Касъмов откровено признава:

"В една връзка винаги има и хубави, и лоши моменти. Ние не сме скарани. Аз Теди я обичам истински, ценя я много и винаги ще ѝ помагам, под всякаква форма. Колелото се върти и хората се събират, разделят. Теди е прекалено добър човек, истински човек. Всеки има някакви трудни моменти. Не искам да се спекулира с личния живот на хората, дори с моя. В България обичат на нещастието да изкарват новините и това е епицентърът, това се върти в последните 10 години", казва Ненчо Касъмов.

За разрив между отношенията им се заговори още по време на турнето на Фен тв, когато упорито се заговори, че друга фолкпевица - Славена, е новата страст на продуцента. Самият Касъмов коментира това така:

"За пореден път се показва, че хората обичат да има жълто, да има помия, която да се излива по най-различен начин и някой да си прави най-различен пиар, под каквато и да е форма. За скандал аз не знам. Ако има нещо между двете певици, това си е между тях, но не и във фирмата. Всички са певици на фирмата: Теодора е доказала какво е, Славена работи върху себе си и се доказва. Не знам защо всеки си прави някакъв пиар върху предавания и т.н. Теди много ясно е казала, че помага, Славена е във фирмата - върви и работи. Аз не знам защо трябва да се получават постоянно някакви дискусии кой, какво, що заслужавал, какво не заслужавал. Само в България може куцо и сакато да дава мнение. Например, всички са големите разбирачи относно футбола, всеки може да управлява футбола... Ние в България всичко разбираме, всичко можем. Същото е горе-долу и в музикалните среди", казва открито Касъмов.