Цветелина Янева залага на стилни визии във всеки свой видеоклип и при всяка сценична изява, като се доверява на своя стилист.

"Старая се да съм модерна, да съм стилна, но не да провокирам чак толкова с визия" - споделя изпълнителката и пояснява за тоалета, с който се представи на Годишните награди на телевизия "Планета":

"Много специална рокля за мен, по идея на моя стилист Добри и на един македонски стилист - Борче, работя много с него. Това ми е любимата тяхна рокля" - обясни тя в "Станция Нова".

Благодарение на големия си екип от специалисти актуалната певица успява да представи песните от своя репертоар по най-добрия начин. Най-новият видеоклип, който провокира феновете е "Мога пак", предизвикал многобройни коментари, както заради отсъствието й като персонаж, така и заради необичайната режисьорска гледна точка.

"Аз участвах в клипа, но истината е, че аз не се харесах. Не визуално, не съм чак толкова капризна. Харесах самата история на мъжа и на жената, аз някак си бях излишна в цялата работа и затова. Някои от моите фенове много лошо реагираха - не им хареса клипа изобщо, бяха категорични. Тука има две мнения - или ти харесва или не, средно положение няма" - поясни тя.

Звездата на "Пайнер" съумява да носи славата и счита, че най-близките хора край нея - приятелят й и семейството, успяват да я приземяват, за да не се взема насериозно.

"Славата у нас няма как да ни промени. Ние сме си нормални хора, по никакъв начин не се променяме" - казва тя и признава, че негативните коментари, с които се е сблъсквала са й повлияли много зле в началото:

"И аз имах момент, в който се позабравих, когато дойде пиковият момент, хитовете... Казах си всичко оттук нататък ще е лесно, но не е така".

Цветелина Янева сподели, че е много вярваща и винаги се осланя на вярата си:

"Вярвам, че всичко, което имаме, го имаме благодарение на Господ и ако не го зачитаме, няма как да ни помага" - подчерта тя.