Теди Кацарова постоянно пътува в чужбина – прекарала цял месец в Катар, после отскочила до Гърция.

Когато говори за атинския си престой певицата не може да скрие усмивката си. Изглежда там се е радвала не само на приятелска компания, но и на новия мъж в живота си.

В предаването „Съпругите“ Теди разкри, че наистина има нова любов:

„Много съм щастлива, че най-сетне намерих човек, който да ме разбира и да ме подкрепя. Ние хората на изкуството имаме нужда от някой, който да ни дава рамо и да ни подкрепя и психически, и физически“, заяви щерката на Силвия Кацарова.

Тя има връзка от октомври и мъжът, който успял да я покори е чужденец, пише kliuki.bg. Теди си обяснява този факт с това, че от малка прекарва много време извън България и е свикнала да общува с хора от всякакви култури.

С новото й гадже си обещали да не говорят пред медиите, а и още е много рано да се покажат заедно.

Теди бе категорична, че не става дума за „Мистър Турция“, с когото често се появява на светски събития. С него имали кратък флирт, но постоянните му ангажименти попречили на връзката им. Двамата продължават да са приятели, но турският красавец вече е много зает и непрекъснато се снима във филмови продукции, похвали го Теди.

Новият й приятел бил чудесен човек, макар при първите им две срещи тя изобщо да не го отразила. Едва по-късно открили, че много се харесват.

Три години след развода си, Кацарова обясни, че все още много трудно се доверява на мъжете:

"Честно казано въобще не се чувствам готова за втори брак и сериозна връзка. Това, че съм влюбена не значи, че съм готова", сподели певицата пред Жени и Мая.

Снимки: Bulphoto