Поп кралицата Мадона е започнала да изучава френски език, за да не може децата й да имат тайни от нея.

Певицата се принудила да започне курсовете, тъй като 15-годишната Лурдес, 11-годишния Роко, 6-годишния Дейвид и 5-годишната Мърси учат във френски училища и много често не говорили на английски, за да не може прочутата им майка да разбере за какво става въпрос.

"Моят френски не е много впечатляващ, но е достатъчно добър. Всички в къщата ми говорят отлично френски с изключение на мен. Подобрявам нивото си от гледна точка на разбирането, когато не си говорят за домашните. Зная необходимите обидни думи, така че трябва да внимават", заяви „материалното момиче”.

Мадона се подготвя за предстоящото турне, на което ще представи песните от най-новия си албум, както и някои от старите й хитове. Тя често е признавала, че не винаги се справя с майчинските си задължения, тъй като не иска кариерата й да бъде на втори план.

Въпреки това Мадона е известна с дисциплината, която е наложила вкъщи и амбицията й Лурдес да наследи печелившия й бизнес. Наскоро певицата представи модната линия „Material girl”, която бе създадена именно с помощта на 15-годината й дъщеря.