Бременната приятелка на тв водещия Милен Цветков – Ивета Гоцова, не държи да сключва брак с него.

Това призна самата тя в първото си тв интервю. Двамата бяха гости на Гала тази сутрин в „На кафе”.

Терапевтката, която е точно 20 години по-млада от любимия си, обясни, че за нея подписът не е важен. Милен пък не каза нито категорично „да”, нито „не” на въпроса на водещата дали ще има сватба.

Според него това е „техническа подробност”.

Влюбените разказаха как е започнало всичко между тях – от една покана във фейсбук от Ивета към Милен. Двамата признаха, че в началото са се разбрали да имат неангажираща връзка, но в един момент нещата са станали сериозни.

Заради него Ивета се е научила да кара ски и сърф и да играе тенис, а сега е дори по-запалената от двамата. Влюбените признаха, че са кибритлии и често се карат, но затова пък бързо им минава.

Милен Цветков допълни, че винаги е мечтал да има още едно дете, но с годините започнал да се разделя с тази мечта. До момента, в който не срещнал Ивета. Бебето е желано, а не плод на случайност. Радостната вест го заварва на коледния купон на Нова телевизия.

„Отпразнувах новината на служебно парти”, пошегува се в свой стил водещият на „Часът на Милен Цветков”. Бебето най-вероятно ще е момче и ще се появи по средата на лятото.

Двамата загатнаха, че водят война за името. В разговора се включи и майката на Ивета, която призна, че не държи детето да е кръстено на нея, нито на някой друг роднина, и че е фенка на Милен още преди изобщо дъщеря й Ивета да се запознае с него.