Веднъж Мадона заяви, че предпочита да я прегази влак, отколкото да се омъжи отново, но сега звездата обмисля предложението за брак на 24-годишното си гадже Брахим Зейбат.

Младежът падна на колене пред Кралицата на попа преди около 3 седмици в кабала център в Ню Йорк, но тогава любимата му отвърна, че има нужда от малко време, преди да му отговори, пише bliasak.bg.

"Тя все още не е повдигнала въпроса, така че явно още обмисля нещата. Мадона не иска да прибързва и да направи някоя глупост. Тя е щастлива с Брахим, въпреки че приятелите й не са убедени, че е готова за трети брак. Мадж обаче се страхува, че ако му откаже, той ще я напусне, а един от най-големите й страхове е да не остане сама", издала позната на звездата.

"Мадона обича да има някого до себе си, особено ако човекът я кара да се чувства млада. Тя не би рискувала връзката си с Брахим, но от друга страна двата й неуспешни брака я направиха предубедена по въпроса. Вероятно тя ще му предложи да не сключват граждански брак, а да се обрекат един на друг на някоя религиозна церемония, това би било повече в неин стил", добавила близката на Мадона.