Колоритното семейство Ставреви от сериала на bTV “Стъклен дом” - Краси Ранков и Стефка Янорова, заедно с колегите си Веселин Ранков и Ярослава Павлова без да искат влязоха в ролята на сватовници, подшушнаха от Военния театър.

Малко преди началото на постановката „Сега или никога” преди ден, в която играят четиримата, младеж с нещастен поглед влязъл в гримьорната и ги помолил за помощ. „Сватовниците“ запазили професионално самообладание и представили на зрителите изящната комедия с изтънчено чувство за хумор.

На спектакъла се наслаждавали и влюбените. Той на 24, тя на 21- дошли от Пловдив в София специално за постановката.

Когато ръкоплясканията най-сетне стихнали, нищо неподозиращата Жулиета, била отведена в стаята за „чакащи актьори”.

Там нейният Ромео й обяснил,че ще получи автографи от целия екип на „Сега или никога”. Той им казал,че любимата му е заклета тяхна фенка и те се съгласили и на лична среща. Учудването на момичето било, когато вместо автограф от любимите звезди, получила предложение за брак. Виделите какво ли не актьори се просълзили.

Последвали цветя и сълзи, прегръдки, годежен пръстен, подскоци от радост, още сълзи. И естествено дългоочакваното нейно „Да”. Краси Ранков, Стефка Янорова, Веселин Ранков и Ярослава Павлова дали на пловдивчаните официално обещание, че ще ще бъдат сред почетните гости на сватбата им.