„На 43 години съм, но не са притеснявам от старостта. Бременна съм с близнаци и знам, че най-хубавата част от живота ми предстои” - разкрива първата родна Мис България Соня Васи.

Тя е и единствената българка, която се е появявала на корицата на американското списание „Плейбой”.

Точно преди две години в софийско заведение Соня Васи среща красив непознат мъж. Месеци по-късно любовта им избухва на романтична среща в красивия Париж.

Блондинът Тодор зарязва дом, роднини, приятели и добра работа като финансов директор в България, за да заживее със Соня Васи зад Океана. Заради любимата жена Тодор става от бизнесмен учител по тенис в Америка.

„Може би сега любовта е по-зряла. Не крия, че в живота си съм правила много щури неща. Сега е различно някак си. Срещнах Тодор, когато бях спряла да търся любовта. И тогава се появи той, за да ми докаже, че за чувствата няма нито граници, нито възраст. Аз съм по-голяма от него, но и това не е пречка за отношенията ни. На 43 с него се чувствам като на 20” – споделя Соня Васи. Сега тя е бременна в четвъртия месец и очаква близнаци. Сигурна е, че тепърва предстои по-добрата част от живота й.