Семейният живот на сексбомбата Соня Васи започва с ваканция на Хаваите. Това сподели пред “Труд” единствената българка, снимала се в американския “Плейбой”.

Приятелят й Тодор кацна вчера на летището в Лос Анджелис. Блондинът заряза дом, роднини, приятели и работа като финансов директор в България, за да заживее със Соня Васи. Бриана (8 г.), дъщерята на нашенката от американския бейзболист Брейди Андерсън, ще бъде заедно с тях сред хавайските прелести.

“Обади ми се директорката на училището на дъщеря ми, за да потвърди, че Тодор започва работа като учител по тенис. Дано бързо да навлезе в американския ритъм на живот”, каза пред “Труд” Васи и допълни: “Двамата имаме и много различно мислене. Аз живея тук повече от 20 г. и се опитвам да избягам негативността и песимизма, които ние, българите, носим в себе си. Сигурна съм, че той ще успее тук. Ако имаш талант, Америка е страната, където ще те приемат с отворени обятия. От друга страна, ще му се стори скучно. Тук няма такива купони като в България. В Лос Анджелис хората са по-ориентирани към семейството”, сподели влюбената Соня. Засега двамата не са обсъждали вариант “сватба”, но е сигурно, че искат дете.

Соня и Тодор се запознали преди година и половина в софийско заведение. Тя го попитала къде е тоалетната, а той, без нищо да каже, я хванал за ръката и я завел дотам, като накарал отраканата мадама да се почувства като малко момиченце. Месеци по-късно любовта им избуя на романтична среща в Париж.