Ново гадже ще краси ревера на бизнесмена Константин в трети сезон на „Столичани в повече”, който ще тръгне в края на март.

„Богат и успял мъж сам не остава.”, повдигна завеската зад патилата на героя си Христо Гърбов пред bTV.

Колегата му в каста на комедията Кръстю Лафазанов пък добави:

„Чака го нова любовна тръпка”.

Многозначителните им коментари около любовния статус на отракания близнак потвърдиха слуховете, че Ромина Андонова слиза от токчетата на екранната му муза Елена. Преди седмици Мис България 2010 призна, че съвсем скоро ще започне да жонглира с памперси

Майчинството промени приоритетите й, сред които вече не фигурират наздравици на светски събития и снимки в сериала на Dream Team. Засега името на красавицата, която ще разбуни духовете на пуританите в с. Извор, се пази в тайна. Ясно е обаче, че в новите епизоди на хитовата поредица предстои истински екшън.

„На доста от героите напрежението им идва в повече и си изпускат нервите.”, издаде Лафазанов, чиито персонаж е на път да скъса с имиджа на чехльо.

„Той понася удар след удар както в семейството, така и на кметския пост. Става много респектиращ и се научава да тропа с юмрук по масата.”

Гърбов разкри, че другият близнак – кръчмарят Пламен, също ще се огъне под натиска на хормоните и флиртът му с Гълъбина ще еволюира, макар и в
низ от комични, крайни ситуации

След като навръх сватбения ден на Димо и Мария цялото село разбра за връзката на булката с Андрей, отношенията между семействата ще преминат на друго ниво.

Враждуващите съседи обаче ще заровят временно томахавката заради пожар в къщата на Чеканови.

Събитията ще се усложнят и от неочаквана бременност. Сред новите лица в поредицата е Десислава, която засне сцените си още през декември. Тя ще разходи деколтето на певица, която гради име в бранш, различен от фолка.