Мис България 2010 Ромина Андонова редовно подлага на проверка нервите на приятеля си - футболиста от „Левски” Дарко Тасевски, заради буболечки.

Любознателната красавица напълнила общото им жилище с хербарии с растения и буркани с насекоми. Те й трябвали за изпитите, които държи като второкурсничка по биология.

Дарко обаче хич и не долюбвал всевъзможните бръмбари, хлебарки и мравки. На всеки лагер, където отидел, той звънял на изгората си и питал дали като се върне, няма да завари за съквартиранти буболечки, информира bliasak.bg. За да не се изложи, Ромина трябвало да прекарва доста повече време в чистене, отколкото в учене. Миската се справила перфектно и с двете - опазила семейното жилище без инсекти и взела изпитите с отличен.

Красавицата трябваше тази година вече да се дипломира, но прекъсна два пъти следването си - веднъж заради инцидент с АТВ, и после заради конкурса „Мис България”.

Двете години, през които ще учи повече, Ромина се е амбицирала да ги вземе за една. Тя дори е решила, че ще запише и магистратура по психология, защото това е новата й страст. Мацката много иска да помага на хората и вярва, че психологията ще й отвори вратите към човешката душа.