Христо Стоичков ще получи екскурзия като подарък от своето семейство за рождения си ден – съобщава на страниците на „България днес” голямата му дъщеря Михаела.

Ваучерът за воаяжа ще му бъде връчен веднага, след като Камата се прибере от лагера в Турция, където е с футболистите на Литекс.
„Дестинацията ще я запазя в тайна, за да бъде изненада, но на пътешествието ще бъдем цялото семейство” – добави Михаела. Тя и майка й Марияна имат още една приятна изненада за главата на семейството.

Двете са получили покана от испанско списание за фотосесия и са я заснели в луксозен хотел в София в края на миналата седмица. Най-хубавата снимка ще украси корицата на февруарския брой, който ще излезе на 26-и.

„Сигурна съм, че баща ми и всички наши близки ще бъдат изненадани, още повече, че мама, която е прекрасен човек, не обича медийните изяви” – допълни чаровната наследница на Стоичков.

„За мен 8-ми февруари е много емоционална дата и винаги сме я отпразнували с голямо настроение. Така ще бъде и днес. През деня ще се обадя на татко и ще му пожелая здраве и много успехи като треньор на „Литекс”. Довечера ще изляза с приятели и ще ги почерпя” – каза още Михаела Стоичкова, допълват от kliuki.bg.