Не случайно за Христо Стоичков говорят като за ''шило, което в торба не стои'' – само за една седмица престой в съседна Турция и за него вече разправят, че има нова нежна тръпка.

Става въпрос за прочутата актриса Вилдан Атасевер, позната на бг телевизионните зрители като Зюлял от филма ''Млечният път''. Двамата са били засечени от представители на турската преса в един от най-луксозните хотели на Белек, Анталия. Вилдан изглеждала опиянена от мъжкия чар на Камата и през цялото време се смеела на шегите му, пише kliuki.bg.

Хора от персонала пък забелязали как по някое време блондинката облегнала глава на рамото на Стоичков. Той пък понечил да я погали нежно по бузата, но изведнъж забелязал, че сервитьорите ги гледат. Изгледал ги строго и ги нахокал, както си знае.

Звездната двойка напуснала хотела заедно и се отправила към друг хотел, където наели президентския апартамент. Стоичков явно се е възползвал от факта, че е в Турция за подготовката на ''Литекс'', а в същото време Вилдан Атасевер, която е една от най-големите звезди на южната ни съседка, продължава да скандализира пуританската част от населението на Турция. Стоичков също често скандализира България – това е и общото между тях.