Семейството на Елена Йончева се е увеличило с още един член буквално преди дни. В началото на седмицата бившата изгора на Сергей Станишев и настоящата половинка архитекта Пламен Тодоров е приютила в уютния си дом в ''Бояна'' нов домашен любимец.

Името му е Таша. Тя е едно от стоте бездомни кучета, държани в приюта край столицата в Богров. Така освен вълненията и грижите като бъдеща майка, Елена ще трябва да възпитава и новия си пес.

Кученцето, което Елена и партньорът й избрали, никак не било случайно. Таша е мис Април на календара на животинската организация. Дълго време никой не проявявал интерес да я осинови, докато на нея не попаднала Елена, пише skandalno.net.

Заедно с партньора си Пламен вече си имат едно куче, което водиха на среща с Таша, за да се сприятеляват и харесват. ''Е, сприятелиха се! Пък елена и Пламен си отведоха Таша вкъщи'', споделиха от приюта в Богров.

Според слуховете Елена Йончева в момента е в последните месеци на бременността си. Затова отказа маса интересни предложения за телевизионни изяви и се е обърнала към подготовка за новия член на семейството. Единственото й забавление било да учи испански и да прави дълги разходки със семейната кучка – кафявата лабрадорка Дана. Свободното си време пък използвала, за да наваксва с приятели в социалните мрежи.

Вероятно някъде там зърнала за първи път и муцунката на помияра Таша и измолила приятеля си Пламен да ги приберат в дома си.