Певицата Теди Кацарова е бясна от признанията на Александра от "Х фактор", че е спала с бившия й мъж - финландеца Макс.

Отскоро пловдивчанката Сани непрекъснато разголва личния си живот и подробно обяснява интимните си отношения с някогашния съпруг на Теди, а в същото време се опитвала да установи приятелски отношения в социалната мрежа Фейсбук с Кацарова-младша.

"Никак не държа да общувам с жена, която е топлила леглото на Макс, макар и да е било по време на развода ни", обяви засегнатата Теди. Според нея не било никак достойно която и да е жена да разкрива, че е имала връзка с женен мъж и при това да уточнява на кого точно е бил съпруг неверникът.

Александра обаче явно никак не се притеснява от реакцията на Кацарова и охотно разкрива все по-пикантни подробности от връзката си с Макс. Тя се запознала с финландеца още когато той бил женен за Теди и щом семейството развалило отношенията си, изоставеният съпруг се обърнал за утеха и още нещо към Сани.

"Около половин година комуникирахме онлайн. В един момент той се обади, плачейки, и ме помоли да му намеря адвокат, не издържал повече и щял да се развежда", разкри Александра. Когато Макс й дошъл на гости в Пловдив, той започнал пламенно да я ухажва.



Седмица след като си заминал, предложил на Сани да заживее с него във Финландия. "Двамата с Макс сме имали интимни отношения, докато той беше в България. И беше готино, не отричам, но сексът си е секс и не означава, че ще се омъжа за този мъж", коментира финалистката от "Х фактор". За да прекрати ухажването на финландеца, тя спряла да отговаря на мейлите му. Не чувствала никаква вина и спрямо Теди, тъй като не била причина за семейните й проблеми.

Явно покрай успеха си в "Х фактор" Александра вече се чувства толкова еуфорична, че никак не се притеснява да разказва пикантерии от любовния си живот, които неминуемо ще станат достояние на новата й любов Пламен, с когото се събраха по време на музикалното шоу. Заради екзотичния чар на горещата брюнетка Пламен дори скъса с бившата си приятелка, а сега иска и да живее в общ дом със Сани.

Тя също не крие, че въпреки че е със седем години по-голяма от новото си гадже, иска дете от него и сериозна връзка. "Вече ми е необходима сигурност и се надявам Пламен да може да ми я даде", обяви неотдавна Александра.