„Искам да се стрелкаме“ е най-новият клип на Митьо Пищова.

Скандалният търновски бизнесмен обаче този път не си партнира с Румънеца и Енчев, а с Папата и Дон Корлеоне. Официално видеото ще направи дебюта си на 2 февруари, но Кръстника и Папата решиха да издадат малко подробности за новия си проект преди това.

Новото парче, което е дело на формацията Faked Stars, всъщност има за цел да имитира световни звезди от киното и шоубизнеса. Идеолог на бандата е актьорът Стелиан Димитров, познат още като бивш сценарист в „Господари на ефира“, „Царете на комедията“ и „Шоуто на Азис“.

Групата дебютира за първи път по време на миналогодишното турне на Румънеца и Енчев, където се запознали и с Пищова. Талантливият пловдивчанин признава, че е създал формацията, за да забавлява публиката, пишат от blife.bg. „Ние сме банда идиоти. Обличаме се така, за да пътуваме безплатно в градския паспорт”, шегува се актьорът.

Идеята на формацията е да записва забавни клипове с фалшиви звезди, като каквито се определят и те самите. След първия си дует с Митьо Пищова, Faked Stars смятат да поканят и Сашка Васева за участие в техен проект. Какъв ще е сценарият на следващото видео не е известно, но със сигурност смехът е гарантиран.