Ексцентричният търновец, за когото в старопрестолния град коментират, че вместо грамаден “питон”, в гащите му се вее като попски ръкав неговият „гросе шланге”, изненадващо обяви в личната си страница във Фейсбук, че се е оженил!

Щастливата невеста се казва Никол Александрова.

„Няма лабаво, а?! Успя да „отстреляш” и шеста булка. Честито!”, занизаха се на секундата пожелания за светло бъдеще на младото семейство, а по-любопитните не пропуснаха да надникнат в профила на новата избраница Никол.

Интересът им обаче остана невъзнаграден – оказа се, че страницата на Митьовата изгора е засекретена. Фотосесия на огнестрелни оръжия, задници и високи токчета – това е единственият снимков материал на проектобулката, достъпен за народонаселението, съобщава БЛИЦ.

Провокирани от съвсем пресните спомени за скандалния провал на петата сватба на Пищова, чиято избраница Петя го заряза пред олтара преди няколко месеца, наведе сеирджиите на въпроса дали едрогабаритният Митьо болярин ще успее да надене халката на Никол. Ще видим ли реална сватба или ще има втора серия на „Булката беглец”, тепърва предстои да се разбере.