Хора от обкръжението на Деми Мур се тревожат, че тя никога няма да се възстанови от удара, който й нанесе бившият й съпруг Аштън Къчър с изневерите си.

Близките на актрисата, които се опитвали да й помогнат да се съвземе след като тя подаде молба за развод, смятат, че брюнетката няма никакво желание да се бори с налегналата я депресия.

"Деми няма никаква воля за живот, тя просто съществува. Изневярата на Аштън я съсипа повече, отколкото всички ние предполагахме. Деми яде и спи колкото да не умре и толкова. А мисълта, че тази година ще навърши 50 години, я смачква още повече", притесняват се приятелите на актрисата.

"Деми винаги се е чувствала като двадесетгодишна, но през тези няколко месеца след като разбра, че Аштън й е кръшкал, тя изведнъж се почувства остаряла. Не можеше да спре да се самонаказва като се сравняваше с младите блондинки, по които очевидно си пада той. Деми вече не знае нито коя е, нито какво иска от живота, в главата й е пълна бъркотия", споделят хората от обкръжението на Деми Мур, пише bliasak.bg.

"Колкото до Аштън, той се върна от Бразилия, защото се почувства виновен за срива на Деми. След като я пуснаха от клиниката, той й се обади и й каза, че може да разчита на него за всичко, за което има нужда. Тя обаче е прекалено горда, за да приеме помощта му", заключват близките на звездата.

*Аштън и Деми