Актрисата Деми Мур инструктирала адвокатите си "да накажат" Аштън Къчър при развода им.

Актрисата потвърди в четвъртък, че двамата с Къчър се разделят, след като стана ясно, че той й е изневерил с друга жена. Според слуховете Деми се готви да вземе част от личното богатство на Аштън, въпреки че двамата подписаха предбрачно споразумение преди сватбата си през 2005 г.

Към момента на брака им 49-годишната Мур имала състояние от 97 милиона паунда и още 50 милиона паунда от споразумението й за развод с втория й съпруг Брус Уилис. 33-годишният Къчър по това време беше в началото на кариерата си и не притежаваше голямо лично богатство, но сега получава по 450 000 паунда на епизод от "Двама мъже и половина" и печели по около 4 милиона паунда на година от различните си инвестиции, предава БГНЕС.

"С предбрачното споразумение Аштън трябва да се чувства добре. Тези споразумения целят да защитят богатството на хората по време на брака, както и имуществото им преди брака. Но Деми е бясна, тя иска да го накаже финансово заради начина, по който й разби сърцето. Тя обмисля да поиска част от богатството, което той спечели след брака им с основанието, че тя е допринесла много за това, което е постигнал. Деми е готово за тежка битка с него и независимо дали ще спечели или не, ще му даде скъп урок", заяви близък до актрисата източник пред британския в. "Мейл он Сънди".