Фолк певицата Анелия от началото на кариерата си се труди и издава хит след хит, но така и не е стигнала до наградата Певица на годината.

Близки до звездата споделят, че тя много искала титлата и смятала, че тази година най-накрая ще може да грабне приза, след като издаде хитове като „Така ме кефиш“ и „Проба-грешка“, а в началото на 2012-та дори промотира албум пълен с хитове.

Изпълнителката неведнъж е казвала, че наградите за нея не са от огромно значение, важна е оценката на публиката, но пред свои приятели тя се зарекла, че ако не вземе титлата през февруари тази година, когато ще се провеждат и наградите на телевизия „Планета“, тя нямало да участва повече на каквито и да било мероприята свързани с медията.

Големи амбиции за статуетката имали също Галена и Джена, които изпратиха една много успешна година в професионален план, пишат от paparazzi.bg.

Припомняме ви, че в класацията на HotNews.bg. феновете определиха за "Певица на годината" именно Анелия. Дали резултатите ще се повторят и на наградите на Планета, предстои да разберем...