Виктория Бекъм роди малката Харпър едва миналия юли, но вече позира по бельо и изглежда наистина страхотно.

37-годишната звезда краси мартенското издание на сп. Numero Tokyo.

Майката на четири деца е просто невероятна, облечена в бял корсет на Rochas, който добре разкрива слабата й и стегната фигура, пише .

Въпреки че тя изглежда самоуверена и има успешна кариера на дизайнер, Виктория признава, че винаги е много нервна, за да позволи на 36-годишния Дейвид да гледа моделите й.

"Мъжът ми Дейвид никога не е бил на мое ревю, защото съм невероятно притеснена и имам нужда да се фокусирам и концентрирам", обяснява Пош Спайс в интервю за списанието.

Тя също така говори за бъдещето на нейната компания: "В момента разглеждаме възможностите за търговия на дребно и онлайн. Рядко имам време да отида на пазар, почти всичко си купувам онлайн и вярвам, че Интернет ще има важна роля в бъдещето на моята компания."

"Противно на това, което се говори, аз нямам интерес да пускам детска линия. Вече има много хора, който се справят добре с това", допълва Виктория.

На корицата на списанието тя позира страстно, облечена в зелено-синьо кожено палто на Burberry. Г-жа Бекъм е с дълга коса, а гримът й подчертава очите й.

Каква жена!