Певицата сподели, че окончателно се е установила в България и не би живяла в чужбина. Причината – семейството, обкръжението, приятелите, които са най-важното нещо на света за Теди.

В предаването ''Панаир на суетата'' дъщерята на Силвия Кацарова, която прекара почти десетилетие извън страната, разказа, че колкото и да се опитвала да създаде приятелства в чужбина, това така и не се случило, пише kliuki.bg.

''В Швеция имах само приятели-познати. Вкъщи беше като в хан. Идваха, изпиваха ни алкохола и си тръгваха, но ние никога не ходехме у тях на гости. Това беше странно за мен“ – казва Теди. Вместо да се пропие тотално, българската певица смайвала компанията на съпруга си със своята вечна трезвеност.

Тя не отрича, че Макс е имал чудесно чувство за хумор и дори бил с близък до нашия манталитет, но след 9 години бракът им тръгнал надолу и раздялата била единствения изход от него:

''Много ми беше трудно взема това решение, заради родителите, заради вестниците, затова, че ще кажат, че съм се провалила. Казвам си, може би, ако имахме дете щеше да е различно, но сега разбирам, че е по-добре, че нямахме“ – откровена е Теди.

Като главна причина за раздялата тя посочи ревността:

''Той не ми вярваше. Винаги се съмняваше в мен, понеже много пътувахме и двамата. Когато вярата се изчерпи между двама души по-добре да се разделят'' – сподели Кацарова, като допълни, че ревността му е била и от приятелите й в България, и от музикалната сцена, и от нейната работа.

Но Теди не съжалява, че е минала по този път и казва, че работата й в чужбина й е дала ужасно много. Развила себе си като композитор и осъзнала, че е добре човек да излезе и да поработи в навън, а после да се върне и да приложи наученото в родината си.

Сега, три години след развода, дъщерята на Милчо и Силвия Кацарови е започнала да чувства, че се възстановява от раздялата.

''В рамките на последните 3 години се усмихвам много повече, отколкото съм се усмихвала за тия 9 години'' – категорична е певицата.