Бардът на естрадата все още не може да забрави невярната си съпруга Цветанка – коментират негови познати.

Според „България днес” певецът страдал заради срама, който си навлече, след като медиите гръмнаха, че жена му му кръшка. Това е и причината навярно Веско да не иска да чуе нито за жени, нито за любов.

Веско и Цветанка от времето, когато бяха заедно

Изпилият „горчивото си вино” бил толкова огорчен, че не допускал нови жени в живота си, макар да е известен със слабостта си към тях. Маринов взел решението да остане известно време сам и затова в момента нямал половинка до себе си.

Веско искал да се отдаде на спокойни дни без страстна връзка. Певецът всячески отбягва въпросите около бившата си жена Цветанка. В едно обаче е сигурен – с жени сега не му се занимава. Поради тази причина феновете му започнали да се притесняват, че това може да се отрази на кариерата му.

Те обаче трябва да са спокойни, защото естрадният певец е известен с факта, че любовните драми го вдъхновяват, пък били те и нещастни. Така че сега може да очакваме и някое сърцераздирателно парче от него.

Последната клюка около Веско Маринов е, че е потърсил утеха при колежката си Кристина Димитрова. Но пък отношенията им може да са на чисто приятелска основа.