Станислав Яневски често е обект на слухове за сексуалната му ориентация. Мускулестият мъжага се изповядал пред приятели, че е пленен от красотата на танцьорката от шоуто ''Господари на ефира''.

Той с нетърпение чакал следващото издание на предаването, за да я види отново. Дори си пускал видеа от Вибокса със стари издания на шоуто, в което танцьорката от Асеновград кърши снага.

Адреналинката Ваня пленила Виктор Крум.

Познати на Стан вече го критикуват защо, след като си пада толкова по адреналинката Ваня, не предприеме по-сериозни действия да я покани на вечеря. Актьорът смутено се оправдавал, че като зърнел танцьорката, тя му се струвала все по-недостъпна и решителността му мигом се изпарявала.

98/

Антифенове на Яневски веднага заподозряха, че той за пореден път се опитва да избяга от имиджа си на почитател на силиния пол. Името на бодигарда от сериала ''Под прикритие'' бе замесено преди година със скандалния паркетен лъв Евгени Минчев. ''За него нищо не знам, само че е популярен актьор. Сексуалните му наклонности са наляво, надясно, напред, назад'' – загадъчно коментира Минчев.

Преди време Яневски се оплакваше, че го задиря не коя да е, а самата Дупнишка икона Сашка Васева. Слуховете така и не се потвърдиха. А че Сашка си пада по обратни, можем да съдим от сложната й връзка с Екстрийм.