Тони Стораро имаше честта да открие годината в плевенски клуб.

Домакините от града на Панорамата не се поколебали в избора си и единодушно решили звездата на Diapason Records да бъде първият изпълнител за новата 2012-а година.

По време на участието си Човека-глас остана приятно изненадан, когато научи, че парчето му „Най-сладката” е най-поръчваният хит за 2011-а и благодари сърдечно на DJ-ите, спомогнали за налагането му.

„Радвам се, че предпочетоха мен, за да дам старт на тазгодишния музикален маратон в дискотеката. Там винаги става страхотен купон! Надявам се да имам още много срещи с почитателите си там през 2012-а.”, сподели изпълнителят на „Мъртва си за мен”.



Уникално шоу, гарнирано с много хитове, предложи Големия Тони на стотиците посетители, които не спряха да пеят цяла нощ вечните му песни „Милиони звезди”, „Грешница”, „Ти от Рая ли дойде”, „Две, три, четири” и други.



На специално внимание през цялата вечер се радваше и журналистът Георги Стоянов, който бе решил да отпразнува излизането на интернет проекта си „Лошите момичета на България”. Стоянов е сред най-големите почитатели на гласовития изпълнител и двамата са свързани с дългогодишно познанство.



„За мен е чест, че мога да нарека Тони Стораро мой приятел. Преди 12-13 години обикалях с колелото си, за да си купя първия му албум, а сега той ме поздрави за книгата. Емоцията бе огромна за мен, нормално!”, сподели с усмивка авторът.