Нова телевизия готви грандиозно вечерно шоу с гологлав водещ, пародия на Слави Трифонов. Хора, които са вътре в нещата, си обясняват новия проект на конкурентната на Би Ти Ви телевизия с това, че по начало сме си държава на противопоставянията.

Противопоставят се някой на някого, нещо, на друго нещо – въобще страна на търсените контрасти и противоположности. От друга страна и в този случай повече от сигурно е, че ще се търси и победата в жестоката конкуренция. Тази конкуренция няма да е нито политическа, нито футболна например, а изцяло телевизионна. Това ще стане във времена, когато телевизиите са в люта битка за всеки зрител, рейтигова точка или рекламодателска пара.

След провала на „Шоуто на Иван и Андрей” Нова телевизия готви конкурентно на „Шоуто на Слави” с водещ, копие на Дългия. Предвижда се предаването да се излъчва по същото време, в което е и шоуто на Трифонов, тъй като замисълът на сценаристите му е да го превърне в истинска пародия на „7/8” продукцията. Очаква се след Нова година да настъпи период, наситен с медийни събития, кадрови рокади и концептуални промени, а тв ефирът да стане арена на реална конкуренция, каквото не е имало никога досега.