Скандалната Линдзи Лоън явно наистина се опитва да промени имиджа си на вечна купонджийка и да накара хората да я възприемат като сериозна личност.

Актрисата, чието всяко благородно намерение завършва в клиника за алкохолици или в затвора, отказала да бъде водеща на няколко новогодишни партита и заявила, че предпочита да отпразнува настъпването на 2012-та тихо и кротко, пишат от bliasak.bg.

"Тя не иска да провали прогреса, който постигна със съдията по делото си. Тя е твърдо решила да накара Нейна чест Стефани Соутнър да разбере, че вече се е променила и че не е безотговорната скандалджийка и пияница, за каквато всички я мислят. Освен това иска да докаже на Суотнър, че е заслужила похвалите, които тя й отправи последния път в съда", разказалал приятелка на Линдзи Лоън.

"На Линдзи със сигурност щеше да й дойде добре хонорара, който щеше да получи на Нова година, но тя не смята, че един чек си заслужава проблемите и главоболията след това. Затова тя ще остане вкъщи с приятели", добавила дружката на актрисата.