Наскоро бившият вокалист на Д2 отбеляза своя рожден ден.

Равносметката му за годината е, че за него този период е бил ползотворен не само в професионален, но и в личен план

Новата му група V.O.XX. преди няколко дни направи промоция на дебютния си албум. Момчета са щастливи, че въпреки кризата са съумяли да предложат на пазара един качествен продукт.

"В днешно време е почти абсурдно да вадиш албуми, но мисля, че имам какво да кажа. Разбира се, той нямаше как да бъде осъществен без спонсори. За мое съжаление нито един български бизнесмен или компания не ни подкрепиха, но пък получихме едно рамо от един страхотен човек от Ливан", разказва певецът пред Dnes.bg

Дичо споделя, че в "това революционно време", има потребност от рок музика. Той признава, че последните 2-3 години има интерес повече към чуждите групи, отколкото към родните. Според изпълнителя " В България парите прецакват и музиката ни, и нас"

От 5 години музикантът има жена до себе си, с която е много щастлив и не поглежда чужди жени. "Имам човек до себе си, с който ми е супер. Когато на човек му е готино, никога няма да тръгва да го разваля", твърди изпълнителят.

Някои медии дори ожениха двойката и им предвещаха скоро да имат деца, но засега двамата не мислят да предприемат тази важна стъпка.