Хахавият изпълнител Деян Неделчев пусна новото си видео. В него той отново се придържа към ексцентричния си стил.

В „Пътешествие из Азия / с Иван, Андрей и Деян/“ виждаме лицата на популярните водещи и създатели на „Сблъсък“, пише kliuki.bg. Ироничното отношение към тях ги запраща на любопитни локации, а лицата им са монтирани върху препарат за унищожаване на хлебарки.

Хрумките в клипчето са изцяло майтапчийски и не се забелязва някаква градация или желание за излизане от комичното и гротескното. За пореден път Деян не се страхува да събере унищожителни критики, а излиза с миролюбиво послание. Представяйки песента в социалната мрежа, Неделчев написа:

Певецът твърди, че злонамерените критики са абсолютно безпочвени, защото единствената му цел е да накара хората да се смеят. Деян сериозно вярва в таланта си и неведнъж е показвал високото си самочувствие, което е подплатено с неговите популярни хитове от 80-те и 90-те години. Сега, той признава, че е в „такъв период“, по-веселяшки и освободен.

И този път Икебаната афишира сексуалната си разкрепостеност, в една от сцените го виждаме здраво налазил някакъв мъж върху диван. Неделчев постоянно е наричан „педал“ и „откачалка“ от стотици хора в Интернет, но тези хомофобски забележки въобще не го интересуват. Именно затова е решил, че животът в чужбина ще го лиши от присъдата на етикетите, които в България се лепят с лекота и предостатъчно злоба.