Не пропускайте Тони Стораро в предаването „Ники Кънчев под наем” на 19 декември (понеделник) от 15.30 часа по Нова ТВ. Звездата на Diapason Records потърси водещия, за да получи помощ в разрешаването на няколко дилеми, свързани със значими за него проблеми и най-вече – с числата.

Фолкдиктаторът е известен с многото си успешни песни, в чиито заглавия има цифри и числа – "Отличен (6)", "2, 3, 4", "7 пъти", "200 жени", "Милиони звезди" и други. Числата определено носят много позитиви на гласовития изпълнител и затова той реши да се допита до Ники Кънчев дали трябва да включи такива песни в новия си албум, който ще издаде през 2012-а година. Освен това Човекът- глас се интересува колко парчета трябва да съдържа предстоящото му CD и кога точно да го пусне на пазара. За да получи яснота по всички тези въпроси, водещият избра най-подходящия човек, който да помогне на Тони Стораро.

Телевизионерът и изпълнителят на "Най-сладката" посетиха популярната нумероложката Нели Колева, за да получат желаните отговори, пише slava.bg.